het DromenDenkenDoen boekje

Met de projectgroep NoordVoorNoord, bestaande uit Evert van den Oever, Eefje Evers en Winston Lieveld heeft tomaline een boekje voor ondernemers gemaakt in de Rotterdam Noord.

Het boekje is bedoeld ondernemers met weinig tot geen evenementen ervaring een handreiking te geven. Op deze wijze wil de groep een stimulerende rol hebben in de recreatieve en culturele wereld van Rotterdam Noord. Ons boekje is in opdracht van de deelgemeente Noord ontwikkeld.

Inhoudelijk is het een zeer overzichtelijk boekje. Het is in twee delen opgezet. Een informerend deel waar je wegwijs wordt gemaakt in de jungle van eisen, procedures en zelf opgelegde doelen. En een deel waar je zelf aan de slag kan gaan en het boekje een project plannings programma wordt.

Door de structuur van het boekje is snel terug te vinden waar en op welke momenten wat nodig is of geregeld moet zijn. In het werkgedeelte wordt dezelfde kleur code gebruikt per facet als bij het informerende gedeelte. Zo blijf je overzicht houden.

Nu is het boekje speciaal ontwikkeld voor de deelgemeente Noord. Het idee kan eenvoudig worden overgenomen door andere gemeente. Wel is het noodzakelijk om veldwerk te verrichten om de juiste inhoud te verkrijgen.